MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Delflandelijk Logeren en Delflandelijke Uitjes

15 juli 2013. De komende periode zijn promotiedames in en om het Midden-Delfland gebied op pad om twee nieuwe websites te promoten over Delflandelijk Logeren en Delflandelijke Uitjes. Ze schenken heerlijke appelsap en delen ansichtkaarten uit. 

Heb je ze gezien en ook zo’n leuke kaart gekregen? Vertel ons je mooiste plekje of geef ons een leuk idee voor een uitje in het Delflandelijke gebied en stuur de ansichtkaart naar ons op. Het leukste idee of plekje, wint een uitje of een overnachting bij één van de locaties.

Stuur je kaart naar: Delflandelijke Uitjes of Delflandelijk Logeren, p.a. Burgermeester Musquetiersingel 40, 2636 GG, Schipluiden. Vergeet niet je eigen adres of emailadres te vermelden.

Delflandelijk Logeren

In het gebied van Midden-Delfland en Hof van Delfland groeit het aantal Bed & Breakfast gelegenheden de laatste jaren gestaag. Van eenvoudig tot bijzonder luxe, er is keuze genoeg uit de dertien locaties die op dit moment op de websites staan vermeld. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen te boeken, zoals natuur, culinair, welness, sportief en zakelijk. 

Website: www.delflandelijklogeren.nl

Delflandelijke Uitjes

Het gebied van Midden-Delfland en Hof van Delfland is bij uitstek geschikt om er op uit te trekken, wandelend, met de fiets of op het water. Op deze nieuwe website staan twaalf locaties vermeld met een gevarieerd aanbod aan leuke uitjes. Dat kan bijvoorbeeld zijn sportief, creatief, educatief of culinair. Bekijk alle uitjes of de website.

Website: www.delflandelijkeuitjes.nl 

Delflandelijke Routes

Midden-Delfland en Hof van Delfland lenen zich bij uitstek voor een wandel- of fietstocht. Er bestaan al heel veel routes door het gebied (zie het menu links boven). Maar deze, al wat langer bestaande, website Delflandelijk Routes combineert leuke en interessante wandelingen en fietstochten met horecagelegenheden voor een hapje en drankje op zijn tijd.

Website: www.delflandelijkeroutes.nl 

10 december 2013